Shut the hell up.

..och jag som tyckte det gick så bra med träningen, att jag äntligen är igång, 4 gånger i veckan - no problemas! Men vad är det för fel på vågen då? Och varför har måttbandet börja visa gamla siffror?! Svårt att INTE tappa motivationen då. Känner att jag vill svullna i mig massa onyttigheter samtidigt som jag vill bara äta grönsaker resten av mitt liv. Jag vet att det inte finns någon genväg, men jag har kämpat i snart 2 månader, varit strikt osv..så varför händer det INGENTING?
Nä så att, jag drar väl på gymmet idag igen och försöker åstadkomma det omöjliga (känns det som).

Varenda kotte man råkar nämna vikt åt är ju "experter". Alltid samma visa "när man har vart gravid tar det 2 år innan kroppen är helt återställt". Dom där "2 åren" varierar hos varje person, vissa säger 1 år, en annan 5 år. Man bara..jaha? Så nämner man någon som fått barn för ett år sedan och magrutorna är redan tillbaka, "men det där är inte normalt!" Nä, kanske inte, men det bevisar att man kan få en superkropp på ett år så shut the hell up! Var lite med positiv, lyft upp istället för att klanka ner.

Det är iof ord jag borde anamma mer, älska mig själv och det den gett mig. Aaa fast det funkar inte så, jag var inte nöjd med den innan ungarna så jag är definitivt inte nöjd med den nu. Jag behöver hjälp, kort och gott. Jag kommer uppenbarligen få slita för det jag vill ha, men förhoppningsvis är det värt det i slut ändan.


Målet är att vara relativt nöjd till den 14 Maj, för då åker våran lilla familj till Kreta och ska vara borta en vecka. Är det normalt att redan vara nervös? Som tur är så åker mamma samtidigt som oss till samma ställe, så på dit vägen får vi flörta till oss hjälp. Men sen hem? Hon stannar i 2 veckor så hemresan får vi lösa själv. Jag har typ ångest, jag är rädd att det ska bli mer en urladdning än en uppladdning. Aja, men de är länge kvar tills dess så hinner väl både få kalla fötter och tok längtan.

Min bäst bud aka storasyster. Haft samma arbetsplats i typ 4 år.