Känsliga läsare varnas, innehåller spår av jordnötter

Han, hon, hen, ingen vet vad någon är nu. Man får liksom gissa tills sig kön när man ska benämna dem, håll i hatten, för nu kan kan det bli fel. Idol. Tre transor, tjej vill vara kille men ingen kille vill vara tjej, jag känner mig kränkt. Jag känner och tänker lite så här, rätta mig ifall jag har fel MEN: snopp har pojkar och snippa har tjejer..eller lärde mamma mig fel? För 10 år sedan fanns inte dessa problem, därav min förvirring.

Lernström rasade mot en extrem smal skyltdocka, tydligen så kan det ge "fel" signaler till tjejer. Nä, okej då, det är fel det kan väl jag också tycka MEN för 10 år sedan så brydde sig ingen (?) "Alla kroppstyper måste representeras". Här sätter jag ner foten, så en kvinna på 100kg blir kränkt för att just hennes kropps typ inte representeras? Än en gång, rätta mig om jag har fel, men ett BMI över 30 är inte heller så jäkla hälsosamt. Kan vi då hålla oss till de vanliga dockorna och sluta fiffla med deras vikt, för någonstans tror jag ändå att tillverkarna av dockorna vill visa upp ett ideal man kan sträva efter.

Yes, så tänker jag, kanske sten dumt, korkat och fel. Men fan vad less jag är på att höra alla dess diskussioner, allt har blivit så komplicerat och man måste akta sig för vad man säger. Aftonbladet skrev ikväll att blondbella rasade mot en "tjejbil" så här skrev dom: Riktad till unga kvinnor med fraser som ”lätt att parkera”, ”champagnefärgad inredning” och ”eylinerformade lyktor”.
Isabella ”Blondinbella” Löwengrip rasar mot den nya ”kvinnobilen”.
– Tack för att ni tror att jag kör med med underliv och parkerar med brösten till låten ”Girls just wanna have fun” på högsta volym, skriver hon på sin blogg.

Lättkränkt, jag tyckte det var kul, bra fantasi där 👍

Nu ger jag mig, förlåt om jag trampa någon på foten, men det är svårt att inte göra det nu för tiden.