Vecka 28

27+0

Och så blev det en ny vecka. Magen den växer, inte bara utåt men också på bredden nu. Kan känna ena killens sparkar långt åt sidan nu. Börjar väl bli trångt nu. 

Var ju på TUL förra veckan. Lite info. 
Tv1: Ligger med huvudet nedåt, långt ner och trycker mot tappen. Han var svår att mäta då han just låg så långt ned och gömd. Han har en tillväxt på cirkus -10%, men han följer ännu sin kurva, vilket är det viktigaste. Önskar att han kan flytta sig lite uppåt med huvudet, är inte så bra att det är tryck på tappen. Men jag kan inte göra annat än att ta det lugnt och vila mycket. 
Tv2: Han, min andra lilla kämpe, har vänt sig så nu ligger han också med huvudet nedåt. Han har en tillväxt på -12%, men han följer också sin kurva så ingenting att oroa sig för. Den här killen känner jag mer och mer, lite mer livlig än brorsan. 

Ja, förhoppningsvis ligger dom nu kvar såhär tills det är dags att komma ut. Ibland tvivlar jag på att det är ens är möjligt då det kan kännas som att dom möblerar om där inne. 
Har även börjat få yrsel. Igår när jag hängde upp kläderna på tork så började golvet röra på sig, jag stod och ojade mig så Johan fick komma och leda mig till soffan. Var så nära att rasa i golvet. Väldigt obehagligt, börjar ana att det kanske är blodtrycket som retas. Ska som tur är till BM på Fredag och ge prover m.m så då får jag se hur jag ligger. Sen så har jag börjat svälla också, främst mina fingrar men ändå!

TUL nästa vecka igen. 

Idag kanske jag ska ta och börja sy på babynestet, har tyg och allting redo. Min kärlek jobbar em hela veckan så har som ingenting annat vettigt att göra.