Semester firare

Är det inte meningen att semestern ska göra en utvilad? Att man ska känna efteråt att "nu jäklar är batterierna laddade"? För om det är så, då har jag gjort något fel. På en vecka tröck vi in: Alingsås shopping, Liseberg ggr 2, Ullared, Nordstan i Gbg och typ..Borås. Det har varit full fart och ungarna sover inte hela nätter nå mer.
Allt detta rännande + 280 mil i bil är inte hälsosamt!
Fast nu kan vi iallafall säga att vi gjort det, både Lisebeg och Ullared. Så här kommer min utvärdering:
Liseberg var bra om man bortser från att köerna oftast sträcker sig mot timmen och åken är inte längre än 2 min. Man glömmer bort vad man köar till innan man ens är framme. Var iofs på kvällen dagen efter heldagen, då det bokstavligt talat spöregnade, obefintliga köer. Blev blötare av att åka Balder än flumride. Ascoolt.

Ullared, alltså vah?! Ser ju så fancy ut på tv när Gunnel och Maritta springer mellan galgarna. Nä, det var inte alls fancy!! Och vadå stort? Det är typ IKEA i size, och innehållet var en blandning mellan ÖoB och typ..nån lågbudget butik. Med andra ord, låga priser men inget jag skulle ta på mig.
Inte värt det kom vi fram till.

Imorgon blir mina boys ett halv år. Dom växer så det står härliga till och utvecklingen märks från dag till dag. Snart börjar även min kärlek att jobba, 1 September för att vara exakt. Då har han varit hemma 8 månader. Vad ska jag göra då?! Hur fixar man två små barn själv? Jag skulle ljuga om jag inte sa att jag är livrädd..
Ska komma igång med träningen till hösten också, jag vet att jag sagt det tidigare, men nu menar jag det!!