22-03-16

6 veckor senare och min obotliga spontanitet visar sig via internet shopping. Jag kan faktiskt sakna att bara kunna hoppa i bilen och fara någonstans, utan vidare planering eller tanke. Att kunna fara och fika med..ja vem som helst egentligen. Även fast jag är så sjukt lycklig att jag har mina små så krävs det ju faktiskt lite mer planering kring alla mina resor jag vill göra..okejdå, en tripp till Kiruna för att besöka Rusta kanske inte kan kallas resa, men att fara dit för att kolla på deras senaste lampa, matta osv kräver nu att jag planerar (?!?!). Vilket tyvär inte varit min starka sida de senaste 5 åren. 
Vi lever våra liv ca 3 h i stöten, små trollen kommer i första hand, dom måste först få mat så vi inte står handfallna på tex Coop med två hungriga och skrikiga barn. 3 timmar...det är lättare nu och leva så då vi lärt oss. För 3 veckor sedan så var 3 timmar ingenting, vad hinner man påbörja och avsluta på dessa timmar? 
 
Idag väntas BVC kl 11. Den tidpunkten är förövrigt så dålig, vem äter då? Inte mina barn iallafall, dom äter 10 och hinner bli hungriga till 12, vilket betyder att besöket hos BVC kan bli ett stress test. Mata på allmän plats är inte aktuellt ännu då främmande människor utanför dessa fyra väggar ser mina barn som en cirkus attraktion. Ett bra exempel: vi var på marknad ihelgen, barnen ligger i sin fina vagn. Två liggdelar, vagnen blir ju faktiskt automatiskt större än om det vore en. Jag hade tyvär ingen sjal eller liknande att skydda öppningen till deras temporära sovplats..detta resulterade i att nyfikna snoriga marknadsbesökare nästan vred nacken av sig för att få en glimt att dom små. Kan nästan sätta ena handen på att om dom hade möjligheten så hade dom tryckt ned deras huvuden för att få se dom på extremt nära håll. 
Lesson learned. Inte ut i stora folksamlingar utan något som skyddar kidzen. 
 
Summa sumarum. 
1. Jag är inte den första och garanterat inte den sista som fått tvillingar (så håll dig borta från våran vagn och leta upp någon annan) 
2. Deras regelbundna mat tider som tyvär ruggas ibland (kaos) resulterar i att jag goes bananas på internetshopping. 
3. Rusta måste komma till Gve (Lakkapää blir väl tomt så där är en perfekt lokal) så jag kan kolla in deras senaste, billiga lampa. 
 
Hur stolt som helst, men dom är mina och fråga gärna innan ni sticker in näsan i vagnen.